Naar inhoud

BUSINESS GAME VOOR SCHOLIEREN

De Solvay Scholarship Cup is een business game voor studenten in het laatste jaar secundair onderwijs die overwegen om Handelsingenieur te gaan studeren. De wedstrijd bestaat uit verschillende rondes, opgesteld door masterstudenten, bedrijven en proffen aan de VUB. Economische voorkennis is hiervoor niet vereist. Heb je interesse om de opleiding Handelsingenieur aan te vatten? Twijfel dan zeker niet en schrijf je in!

Gezien de huidige COVID-19 toestand zal deze 5de editie online doorgaan. Bovendien krijgen alle deelnemers de mogelijkheid om op de dag van de wedstrijd te videochatten met enkele studenten Handelsingenieur om al hun vragen te kunnen stellen omtrent de opleiding of de VUB. Deelname aan de wedstrijd is volledig gratis!

Maak kans op 1 jaar inschrijvingsgeld voor Solvay Handelsingenieur! 3 winnaars zullen elk 1 jaar inschrijvingsgeld winnen!

Solvay Scholarship Cup

WANNEER EN WAAR?

De eerste ronde van de Solvay Scholarship Cup zal plaatsvinden op woensdag 12 mei 2021 van 14u tot 17u. De finalisten zullen vervolgens strijden om de prijzen op woensdag 19 mei om 14u. Aangezien de wedstrijd online zal doorgaan kan iedereen van thuis uit deelnemen.

Vragen? Mail gerust naar SolvayScholarshipCup@vub.be.

INSCHRIJVEN!

Gelieve je hier in te schrijven om je van deelname te verzekeren en zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle praktische informatie.

12 mei 2021 van 14:00 tot 17:00 Add to personal calendar

Georganiseerd door Initiatiefgroep Solvay - INISOL